Hjemmecentret er en fantastisk ressource, som du burde drage fordel af. Mellem hektiske tidsplaner for den ikke-fornuft, der foregår i kommercielle motionscentre, er træningscenter til hjemmet gymnasien for folk, der ønsker at træne på en måde, der faktisk giver resultater. Der er mange grunde til, at du skulle have et hjemmegym, og jeg opfordrer dig til at læse videre, da en af ​​disse grunde kunne være meget relevant for din individuelle situation.

Det er altid en god ide at have en beredskabsplan. Undertiden til trods for vores bedste planer, kommer livet i vejen, og uforudsete hindringer kan afbryde din træningsplan. At have et hjemmegym, som du kan stole på, vil sikre dig, at du kan passe ind i dine træningssessioner og forblive på banen på trods af usikkerheden i livet.

Træning til hjemmegym passer til din tidsplan

Hvis du har et hjemmegym, behøver du ikke bekymre dig om at køre til det kommercielle motionscenter og passe træning i din tidsplan.

Ved at træne hjemme kan du også helt undgå de travle tider på det lokale såkaldte “fitnesscenter.” At have dit eget hjemmegym giver dig friheden til at træne, når du vil træne.

Et træningsmiljø, som du nyder:

En vigtig fordel ved at have dit helt eget hjemmegym er, at du får oprettet et træningsmiljø, som du nyder. Ingen grund til at bekymre dig om at tabe vægterne på gulvet lidt for højt og bange folk, der laver maskinkredsløbet. I intervaller kan du tilberede protien-ryster, urtetræk, CBD osv. Læs mere her.

I dit hjemmegym kan du spille uanset hvilken musik du vil, uanset hvilket volumen du vil. Du kan sætte plakater og billeder, der motiverer dig og opsætte dit hjemmegym på en måde, der er befordrende for din Renegade-træningstil.

Fokus

En vigtig fordel ved at have et hjemmegym er at undgå de distraktioner, der findes i de fleste kædesentre.

Som nogen, der søger at opnå reelle resultater, er du nødt til at fokusere på den opgave, der er til rådighed, og træning i dit eget hjemmegym kan hjælpe dig med at holde dit sind fokuseret på hård træning.

Privatliv

Hvis du har dit eget hjemmegym, kan du træne, hvor nogensinde du vil, og invitere den over for at træne med dig. Du behøver heller ikke bekymre dig om dress-code. Det er også dejligt ikke at stirre på hele træningen og undgå, at folk rammer dig hver gang du går på gymnastiksalen (nogle mennesker er skamløse over nogle af disse kommercielle motionscentre!).

Træne med intensitet

Når du lærer at træne på en måde, der faktisk giver resultater, bliver du meget fortrolig med intensiteten i din træning. Desværre er de fleste kommercielle gymnastikfolk ikke.

Leave a Comment