Metallkonst

Metallkonst kan bestå av antika stycken eller nya konstverk gjorda av metall. Denna typ av konst kan vara lämplig för olika typer av hem, från traditionella hus till moderna. Metallkonst kan se ut som ett typiskt kvadratiskt konstverk på duk eller se mer ut som smidesjärn. Dessa är lite tunga och kommer att behöva mer robust stöd för att hålla dem uppe på väggen. De kan ha en sydlig texansk stil eller se ultra modern ut beroende på design.

Målningar

Målningar är klassiska konstverk. De kan vara abstrakta i form eller se traditionella ut. Det finns många olika typer av målningar du kan välja mellan för att hitta ett idealiskt ämne, storlek och medium som passar din hemdesign och möbelstil. Vissa kanvasväggkonstruktioner kan inramas eller hängas inramade om de är monterade på gallerinpackad duk.

Gobelänger

Tapestries är målade eller tryckta på tyg från Afrika eller Asien. Tapestries lägger till en gammaldags stil i ett hem. Denna typ av väggdekorationer glöms ofta som konstform men verkar dra nytta av ett comeback.

Speglar

Speglar får inte bara ett rum att se mycket större ut utan kan också betraktas som konstnärligt om de monteras på en dekorativ ram. Ramarna kan vara gjorda av utarbetade träsniderier eller moderna metaller. Vissa ramar är gjorda av trä och ser ut som metall som silver, guld eller brons.

Konsttryck

Konsttryck är fotografier tryckta på duk. Stora skalor är mycket attraktiva och samtida. Du kan få dessa färdiga från konstbutiker i valfri storlek. Fotona är tagna av professionella fotografer som tar bilder från olika platser runt om i världen.

Leave a Comment